top of page

Qui som?

il·lustrats per Matias Tolsà

ACUTMATIASS.png
Equip: Quiénes somos
Llukuter2.jpg

Lluc (Llukutter)

Artista urbà i Educador social

Artista social i educador urbà. Lleidatà amb tocs terrassencs. Capacitat de parlar amb diversos dialectes. Té l’argentí com a segon idioma però sense cap tipus d’arrel. Escolta sèries mentre talla plantilles però no les mira. Li agrada jugar a jocs de taula canviant les instruccions, diu que és  inventor. Va crear un cuc roig  fa 16 anys i no ha passat a papallona però tampoc a capullo.

CARLOTA

Educadora social formada en inquietuds varies

Balaguerina-Lleidatana amb tocs de guindilla del sud. No sap molts idiomes però pot imitar accents i expressar molt amb les mans. Amant de la música en directe i del folklore en general. Inventora d’històries i contes per acompanyar. Creu en l’art transformador. No és experta en cap però s’atreveix amb tots. Li agrada compartir idees, inspirar-se i crear conjuntament.

Llukuter5.jpg
Llukuter4.jpg

MARIA

Artista de la vida, educadora social i emocional

Alcarrassina de pura cepa però amb la ment oberta i considerada ciutadana del món. Mou el cos amb qualsevol tipus de música i no hi havia cap tarima que se li resistís. De caràcter transparent per naturalesa i compromesa amb les injustícies socials.

EDUARD

Antropòleg social fent habitualment d’investigador a la universitat

De Lleida, i molt, tot i que actualment viu a Barcelona. Ha deixat de fumar, de jugar a bàsquet i de mirar sèries compulsivament, però amb expectatives de tornar-ho a fer tot, en el mateix ordre. No amaga les seves poques dots artístiques, ni pinta, ni canta, ni balla gaire bé, però mai és tard per millorar. Doctor, però no dels que ausculten i operen.

Llukuter3.jpg
Equip: Nuestro equipo
bottom of page